Varhaiskasvatus

Steinerpäiväkoti Pikku Tammi on kaikille turkulaisille ja lähikunnissa asuville päivähoitoa tarvitseville mahdollinen vaihtoehto. Noudatamme Turun kaupungin varhaiskasvatussuunnitelmaa sekä valtakunnallista steinerpedagogista varhaiskasvatussuunnitelmaa.

Toimimme Turun kaupungin palvelusetelipäiväkotina. Turussa asuva perhe hakee palveluseteliä Turun kaupungilta ja käyttää sitä valitessaan Pikku Tammen lapsensa varhaiskasvatuksen tuottajaksi. Palveluseteliä tulee hakea vähintään 4kk ennen hoitopaikan tarvetta (äkillisissä tilanteissa vähintään 2 viikkoa ennen). Asiakasmaksujen omavastuuosuus on sidoksissa kaupungin myöntämän palvelusetelin arvoon. Meillä hoitomaksun pienin omavastuuosuus on 32€. Kesäkuukaudet ovat maksullisia.

Lähikunnissa asuvat voivat hakea Kelan yksityisenhoidontukea tai mahdollista palveluseteliä omasta kotikunnastaan järjestääkseen lapsensa varhaiskasvatuksen kanssamme Pikku Tammessa.

Hinnasto 1.9.2023 alkaen

Alle 3 v, enintään 27,5 h / vk: 1265 € / kk

Alle 3 v, yli 35 h / vk: 1676 € / kk

Yli 3 v, enintään 27,5 h / vk: 757 € / kk

Yli 3 v, yli 35 h / vk: 999 € / kk

5-vuotiaiden maksutonta (20 h/vk) täydentävä päivähoito, enintään 20 h / vk: 612 € / kk

5-vuotiaiden maksutonta (20 h/vk) täydentävä päivähoito, enintään 20 h / vk: 757 € / kk

Henkilökunta

Pikku Tammessa toimii kokenut, sitoutunut ja ammattitaitoinen henkilökunta. Meillä työskentelee kolme steinerpedagogista varhaiskasvatuksen opettajaa ja pedagogiikkaan perehtynyt lähihoitaja. Kokki vastaa keittiössä päiväkodin väen ruokahuollosta ja toimii myös siistijänä. Päiväkodilla harjoittelee ajoittain varhaiskasvatusalan opiskelijoita ja tarjoamme työssäoppimisen mahdollisuuksia myös suomen kielen opiskelijoille.

Kannatusyhdistys

Pikku Tammi on yksityinen, voittoa tavoittelematon kannatusyhdistyksen ylläpitämä päiväkoti. Kaikki Pikku Tammen perheet ovat päiväkodin kannatusyhdistyksen jäseniä ja maksavat 50€ vuosittaista jäsenmaksua. Ulkopuolisten kannatusjäsenmaksu on 40€ vuodessa. Yhdistyksen hallitus koostuu vanhemmista ja opettajajäsenistä. Yhdistystoiminnan lisäksi hallitus organisoi varainkeruuta ja perheiden yhteisiä vapaamuotoisia tapahtumia. Tervetuloa tutustumaan!